Categorieën
Andere activiteit

7 juni 2024 Monica Coronado & Manito

Monica Coronado & Manito – concert met Spaans gypsy temperament.

Als Monica gaat zingen krijgt ze het publiek snel op het puntje van de stoel.  Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hartstocht, weemoed en ‘la vida’ zijn veelal bezongen onderwerpen. Tijdens het concert worden de nummers in het Nederlands toegelicht. Het onnavolgbare gitaarwerk van Manito is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Met zijn gypsyspel stimuleert hij Monica om het onderste uit de kan te halen. Hij is vernoemd naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ (1921-2014) Dit optreden is een must see voor flamencoliefhebbers. Ervaar de betoverende passie van Monica Coronado & Manito, waar stem en gitaar samenkomen in een vurige Spaanse muziekbeleving.

  • Datum: 7 juni 2024
  • Tijden: 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Ticketprijs: €12,50 (contant afrekenen aan de kassa)
  • Reserveren: via info@Manito.biz of via 0623259107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *