Verhuur

Theater De Wilde Wereld kun je huren voor theatervoorstellingen, cursussen, vergaderingen, workshops of andere activiteiten.

Wij richten ons op verhuur aan non-profit organisaties en culturele initiatieven en vallen onder de vergunning voor paracommerciële activiteiten. Het is daarom niet mogelijk om de zaal te huren voor privé-feesten of commerciële doelen. Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met de beheerder via het contactformulier.

Tijdens de coronapandemie is de zaal ook te huur voor commerciële partijen voor een hoger tarief.

Faciliteiten

Onze zaal is voorzien van:

  • beamer
  • projectiescherm
  • geluidsinstallatie
  • flip-over
  • theaterverlichting
  • balkon voor regelen licht en geluid
  • goed ingerichte bar

De zaal heeft een uitschuifbare tribune en een vlakke speelvloer.
De zaal heeft een houten vloer en is 8 meter breed, 16 meter diep en 4 meter hoog.
Hoge ramen geven fijn daglicht voor bijeenkomsten overdag. Theatergordijnen kunnen rondom alle ramen en muren gehangen worden.

De capaciteit van de tribune is maximaal 50 zitplaatsen. Met een volledig uitgeschoven tribune is het speelvlak 7 bij 7 meter. De zaal beschikt ook over losse stoelen en tafels.

Wij beschikken over een kleedkamer met eigen toilet en aparte toneelopgang.

Wanneer je basistechiek huurt, kun je gebruikmaken van de beamer en een eenvoudige geluidsinstallatie.
Als je de zaal inclusief uitgebreide techniek huurt dan mag je gebruik maken van theaterlampen, geluidsinstallatie, kleedruimte, tribune, beamer, etc. Je krijgt dan een halfuur uitleg van onze huistechnicus die je op weg helpt. Eventueel kan onze technicus tijdens activiteiten ingehuurd worden.

Wil je gebruikmaken van de faciliteiten van de bar? Voor €10 per uur regelen we iemand die de bar bedient. Zelf doen? Regel dan een (gratis) IVA verklaring voor degene die achter de bar staat. Baropbrengsten zijn voor Stichting Theater de Wilde Wereld. Zelf consumpties meenemen is niet toegestaan.

Aanvragen zaalhuur

Wil je de zaal huren? Bekijk de agenda van de zaal en vul het contactformulier in of mail je wensen naar beheer@theaterdewildewereld.nl

Huuraanvraag

12 + 9 =