Categorieën
Geen categorie

WDT zoekt nieuw spelers

Heb je altijd al willen toneelspelen of ben je benieuwd of toneel iets voor je is? Dan ben je welkom op dinsdag 5 en woensdag 6 september 2023 in theater de Wilde Wereld, Burgstraat 1. Aanvang 20.00 uur

De open avonden worden begeleid door regisseurs Wouter Ribbels en Karin Schardt. Zij laten je vrijblijvend en kosteloos kennismaken met toneelspelen bij WDT.

Als je het leuk vindt kun je je daarna opgeven voor één van onze producties van dit seizoen, dat in september begint. Toneelvereniging WDT is een amateurvereniging met spelers variërend tussen de 18 en 70 jaar. Samen op een plezierige manier theater van goede kwaliteit maken staat voorop.

Info: www.wdttoneel.nl of

mail naar: info@wdttoneel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *